Week

Zeven dagen lang zeilen met de Avondrood

Actief en ontspannen zeilen

Kiest u er voor actief mee te zeilen met de bemanning, dan ervaart u helemaal hoe goed het schip is ontworpen en kunt u genieten van het spel van de kracht van wind op de zeilen.
Ook voor gasten, die er voor kiezen iets minder actief mee te zeilen is het goed toeven aan boord. Lekker op de bankjes op het achterdek of in de ruime zit kuip genieten van het uitzicht op de Nederlandse wateren.

Benedendeks is het schip van alle gemakken voorzien

Het interieur van het dagverblijf heeft een warme uitstraling door het merantihout, gecombineerd met koper. Hier kan in de goed ingerichte keuken voor de innerlijke mens worden gezorgd. Na een dag zeilen smaakt een versgetapt biertje altijd lekker en gaat een maaltijd er wel in. Er is genoeg zitplek in het dagverblijf om met elkaar beneden aan tafel te eten, maar een barbecue op het dek in de haven kan natuurlijke even zo goed.

Prijzen week

maandag 12:00 tot zondag 16:00
vrijdag 20:00 tot vrijdag 09:00
zaterdag 12:00 tot vrijdag 16:00

2023

max. 28 personen € 8.250

2024

max. 30 personen: € 8.800

Voor het seizoen 2023 zullen de prijzen met 10 % stijgen. Dit is een vorse stijging, maar zijn we genoodzaakt dit door te voeren i.v.m. extreem stijgende onkosten voor het schip.